Chisinau - Ucraina - Chisinau

 

 

Compania GAL Spedition SRL efectueaza curse regulate in Ucraina, cu urmatoarele destinatii:

Pentru amatorii de a merge vara, in week-end, la mare, efectuam curse directe Chisinau Odesa, autocar Chisinau Zatoka si Chisinau Sergheevca (Chisinau Lvov; Chisinau Truscavet; Chisinau Ivano-Frankivsk;  Chisinau Odesa; Chisinau Zatoka; Chisinau Sergheevca). 

Pentru comoditatea achizitionarii biletelor, fiecare poate comanda bilete pe site-ul nostru, pentru destinatiile Chisinau Lvov; Chisinau Truscavet; Chisinau Ivano-Frankivsk;  Chisinau Odesa; Chisinau Zatoka; Chisinau Sergheevca, in regim on-line. Dupa ce vei introduce data plecarii, dar si locul plecarii si sosirii, iti vor fi oferite informatii detaliate cu privire la preturi si orarul curselor de autocare. 

Ucraina este tara care are o multime de locuri, dupa vizitarea carora ramai cu impresii placute si cu dorinta de a reveni. Spre exemplu: Chisinau Odesa, Chisinau Zatoka, Chisinau Lvov, Chisinau Truscavet, Chisinau Sergheevca. Compania noastra efectueaza curse spre cele mai populare destinatii - Chisinau Lvov; Chisinau Truscavet; Chisinau Ivano-Frankivsk;  Chisinau Odesa; Chisinau Zatoka; Chisinau Sergheevca, atat pentru vacante, cat si pentru calatorii de afaceri. 

In perioada verii cursa Chisinau Odesa reprezinta o modalitate perfecta de a petrece cateva zile la mare, in compania persoanelor apropiate. Arhitectura acestui oras nu necesita mare descriere: aceasta este frumoasa in orice anotimp. 

Cumparand un bilet la autocarul Chisinau Zatoka, iti asiguri cateva zile la malul marii.

Preferi sa te plimbi intr-un oras, unde practic la orice pas vezi monumente arhitecturale, care te lasa placut impresionat?  La sigur vei ramane multumit, rezervand un bilet pe site-ul nostru pentru cursa Chisinau-Lvov si admirand cu propriii ochi toata frumusetea si splendoarea acestui oras.  

O natura impresionanta, cu izvoare minerale vindecatoare, te asteapta in Truscavet. Anual acest oras este vizitat de mii de straini, care vor sa isi intremeze organismul si sa vada, in acelasi timp, unul dintre cele mai frumoase orase din Ucraina. Biletele pentru cursa Chisinau Truscavet pot fi achizitionate on-line, pe site-ul nostru, cu ajutorul unui calculator special. 

Cursa Chisinau Ivano-Frankivsk te va duce in unul dintre cele mai importante centre culturale din Ucraina de Vest. Acest orasel fermecator este plin de restaurante, hoteluri, avand o infrastructura dezvoltata si un numar mare de atractii turistice. Nu ai cum sa te plictisesti aici, indeosebi daca ai aparatul de fotografiat cu sine.  

Sergheevca este considerata o statiune de litoral ecologica, situata la 80 km spre sud de Odesa. Aceasta este scaldata dintr-o parte de apele Marii Negre, iar din alta parte – de apele vindecatoare ale Limanului sabolat. Sa faci o calatorie pana la Sergheevca este foarte simplu – nu trebuie decat sa achizitionezi un bilet pe site-ul nostru.