O valiză de sfaturi utile pentru cei care călătoresc cu autocarul

Vara este perioada vacanțelor și mulți dintre noi aleg anume autocarul, pentru a ajunge la destinațiile îndrăgite.

De aceea am pregătit pentru tine sfaturi utile, care te vor ajuta să te simți bine pe toată perioada aflării în mijlocul de transport. Deci, să mergem! 

Nu sta prea mult timp în aceeași poziție 
Poziția corpului trebuie să fie schimbată la fiecare 15-20 de minute. În plus, nu se recomandă să ții picior peste picior, fapt care favorizează compresia vasculară. Atunci când dimensiunile autocarului o permit, pentru a reduce presiunea asupra vaselor, încearcă să stai cât mai mult timp cu picioarele întinse. 

Ai grijă ce cantitate de lichide bei la drum 
Toți știu că trebuie să bem 2 litri de apă pe zi, însă dacă vorbim despre o aflare îndelungată în mijlocul de transport, te poți abate de la această regulă. Dacă ai o senzație de sete, bea doar câteva înghițituri. Nu uita că apa băută într-o cantitate mare contribuie la formarea edemului, ceea ce chiar este de prisos în timpul unei călătorii. 
La fel de important este să ai grijă nu doar cât bei, ci și ce anume bei! Alege apa minerală, ceaiul verde și sucurile acrișoare. Băuturile dulci nu vor face decât să îți intensifice senzația de sete. Evită băuturile alcoolice, căci acestea afectează activitatea rinichilor și rețin lichidele în organism. 

Ia cu tine doar gustări sănătoase 
Dacă durata călătoriei cu autocarul nu depășește 8 ore, digestia ta nu va fi afectată nicicum. Iar dacă ai decis să vizitezi un oraș mai îndepărtat, pe care îți doreai demult să îl vezi, compania GAL Spedition te felicită și îți recomandă să urmezi aceste sfaturi.
Într-o călătorie care durează peste 8 ore se recomandă să eviți consumul produselor de patiserie, care încetinesc activitatea intestinelor. Iar dacă sandvișurile sunt totuși un atribut esențial în călătoriile tale, alege pâinea cu tărâțe.   
Ia neapărat cu tine fructe. Acestea conțin fibre, care sunt atât de necesare pentru funcționarea normală a intestinelor.  

Acestea sunt principalele sfaturi pentru amatorii de călătorii cu autocarul. Compania Gal Spedition îți urează vacanțe frumoase, iar noi suntem întotdeauna gata să te ajutăm în acest sens. Informații despre destinațiile noastre poți găsi pe site sau contactând managerii noștri la numerele de telefon (+373) 78 348 887, (+373) 78 348 888, (+373) 78 36 88 88.