Chisinau - Rusia - Chisinau

 

 

Compania Gal Spedition SRL efectueaza ruta Chisinau Moscova. 

Operam aceasta cursa - Chisinau Moscova, ruta Chisinau Moscova de 2 ori pe saptamana. 

Moscova este, dupa cum se stie, o destinatie populara, in special pentru cei care prefera sa calatoreasca cu autocarul. Si nu este de mirare, caci pretul pentru un bilet la autocar (in special in cazul in care calatoresti cu Gal Spedition SRL) este mult mai mic decat, spre exemplu, pretul pentru un bilet de avion sau tren. 

Pe langa aceasta, Moscova este orasul care merita sa fie vizitat cel putin o data in viata. Asa ca, daca ai decis sa mergi in calatorie anume acolo si vrei sa o faci cu autocarul, alegand compania Gal Spedition SRL, primesti in mod automat o calatorie intr-un mijloc de transport confortabil, preturi atractive pentru bilet, dar si deservire la cel mai inalt nivel. Pentru cei care calatoresc frecvent avem o noutate foarte placuta – fiecare a 5-a calatorie impreuna cu compania noastra, in orice destinatie, o primesti absolut gratuit! Acesta este inca un motiv pentru a cumpara bilete pentru ruta Chisinau Moscova de la Gal Spedition SRL. 

Pe site-ul nostru vei gasi orarul complet si actualizat al curselor Chisinau Moscova (ruta Chisinau Moscova). Informatii despre preturile la autocarul Chisinau-Moscova gasesti, de asemenea, pe site-ul nostru, ori la numerele de telefon (+373) 78 348 887, (+373) 78 348 888, (+373) 78 368 888.