Chisinau - Romania - Chisinau

 

 

Oricine isi doreste sa calatoreasca.

Unii decopera orase noi fiind in calatorii de afaceri, in timp ce altii prefera sa calatoreasca impreuna cu persoanele apropiate, sa investigheze  locuri noi, sa cunoasca cultura locala si sa isi umple viata de impresii noi. 

Compania GAL Spedition SRL incurajeaza orice dorinta de a calatori. in acest sens avem curse cu autocare intr-un sir de orase din Romania:

Chisinau aeroport Otopeni;
Chisinau Bucuresti;
Chisinau Ploiesti;
Chisinau Focsani;
Chisinau Buzau;
Chisinau Iasi;
Chisinau Cluj-Napoca;
Chisinau Baia Mare;
Chisinau Piatra Neamt;
Chisinau Sovata;
Chisinau Roman;
Chisinau Craiova;
Chisinau Pitesti;
Chisinau Bicaz

Bucuresti este considerat cel mai important oras din Romania (Chisinau aeroport Otopeni; Chisinau Bucuresti; Chisinau Ploiesti; Chisinau Focsani; Chisinau Buzau; Chisinau Iasi; Chisinau Cluj-Napoca; Chisinau Baia Mare; Chisinau Piatra Neamt; Chisinau Sovata; Chisinau Roman; Chisinau Craiova; Chisinau Pitesti; Chisinau Bicaz) si principalul centru cultural al acestei tari. O istorie bogata, o atmosfera colorata speciala si atractii turistice memorabile – toate acestea atrag anual in Bucuresti o multime de turisti din intreaga lume, iar pentru locuitorii Moldovei  Bucurestiul este una dintre destinatiile preferate pentru calatorii. Aici poti vedea si Arcul de Triumf, si cea mai mare cladire a Parlamentului din lume, si o multime de cafenele si restaurante dragute. Una dintre principalele atractii ale orasului este Bucurestiul Vechi, cu stradutele sale inguste, cu biserici si obiective turistice. 

Iasi este considerat un orasel universitar. Anume aici, in 1860, a fost fondata prima universitate din Romania, iar cladirea acesteia reprezinta pana in prezent o podoaba a orasului. Pentru turisti ideea de a urca intr-un autocar Chisinau Iasi (ruta Сhisinau Iasi) este atragatoare din mai multe motive. Aceasta este o minunata posibilitate de a cunoaste cultura romaneasca, de a vizita Palatul Culturii, Manastirea „Sfintii Trei Ierarhi”, gradina botanica. In plus, acest oras este foarte atragator pentru cei ce adora shoppingul. Ruta Chisinau Iasi (Chisinau aeroport Otopeni; Chisinau Bucuresti; Chisinau Ploiesti; Chisinau Focsani; Chisinau Buzau; Chisinau Iasi; Chisinau Cluj-Napoca; Chisinau Baia Mare; Chisinau Piatra Neamt; Chisinau Sovata; Chisinau Roman; Chisinau Craiova; Chisinau Pitesti; Chisinau Bicaz) este operata de GAL Spedition SRL zilnic, asa ca daca ai decis sa nu mai amani si sa mergi la Iasi chiar in week-end-ul apropiat, noi iti vom asigura cele mai confortabile conditii pentru transpunerea acestei idei in realitate.