Despre noi

„Apelind o data la serviciile companiei Gal Spedition SRL, atunci este foarte posibil ca relatia noastra de colaborare sa se transforme in una de lunga durata”

Gal Spedition SRL isi desfasoara activitatea pe piata transportului de pasageri incepand cu anul 2009. In aceasta perioada am reusit sa dovedim ca suntem o companie serioasa, universala si rapida, ce  plaseaza pe primul loc grija pentru clientii sai. Initial Gal Spedition SRL dispunea de doar 3 autocare. In tot acest timp insa am lucrat asiduu, pentru a ne forma propriul parc auto, cu transport confortabil, in care pasagerii sa se simta in siguranta. In prezent dispunem deja de 40 de unitati de transport, care corespund in totalitate standardelor europene de calitate. O asemenea crestere se datoreaza, in mare parte, dezvoltarii rapide a mediului de afaceri din Republica Moldova si necesitatii oamenilor de a se deplasa mai frecvent in afara tarii. Incercand sa tinem pasul cu timpul, nu uitam de standardele de calitate necesare, de flexibilitate si operativitate in procesul de lucru.

Astazi compania Gal Spedition SRL este unul dintre cei mai de succes „actori” de pe piata serviciilor pentru pasageri. in plus, compania noastra ofera posibilitatea transportarii de marfuri pe teritoriul Uniunii Europene si a tarilor asiatice. Ne deosebim printre celelalte companii specializate in transportul de pasageri si marfuri prin faptul ca avem propriul parc auto, pe care il intretinem in permanenta intr-o stare tehnica perfecta. 

Cum am ajuns pana aici?

  • sistem de gestiune eficient;
  • politica de marketing corecta;
  • echipa stabila, plina de energie si initiativa;
  • cerinte inalte fata de standardele de calitate ale serviciilor pe care le oferim. 

O atentie deosebita acordam si celor care se ocupa nemijlocit de transportul pasagerilor. Anume de aceea poti sa nu te indoiesti de profesionalismul si calificarea soferilor nostri.

Abordarea individuala a clientilor si tendinta de a gasi cea mai buna solutie pentru fiecare reprezinta prioritatea noastra. Aceasta inseamna ca suntem in stare sa iti indeplinim dorintele indiferent de circumstante.