5 motive pentru a vizita Bucureștiul vara împreună cu prietenii

București este unul dintre orașele pe care trebuie să le vizitezi neapărat.

Vara aceasta este îndeosebi de frumos. Am pregătit pentru tine 5 argumente „pro”, venite din partea celora care locuiesc aici de mai mult timp.  

1. Acoperișurile

În ultimii ani Bucureștiul presupune viață și pe acoperișurile din oraș, așa încât vei găsi pe acestea o mulțime de baruri și restaurante. Și evident că de pe toate vei avea o panoramă uimitoare. 

2. Muzeul de etnografie 

Muzeul care adună construcții vechi și care păstrează cu grijă tradițiile acelei Românii, pe care astăzi nu mai este la fel de simplu să o vezi.

3. Calea Victoriei

Principalul bulevard din București. Este renumit nu doar prin numărul mare de baruri și restaurante, ci și prin atracțiile de bază concentrate aici și prin accesul la Orașul Vechi. Merită cu siguranță să te plimbi pe aici într-o seară caldă de vară!

4. Parcurile secrete 

Bucureștiul este un oraș foarte verde, în care vei găsi multe parcuri, dar și mai multe „părculețe secrete”, ascunse de ochii publicului, îndeosebi de pitorești primăvara și toamna. Caută astfel de denumiri, precum Ceai la Metoc, Infinitea, Eden Garden, Verona, Ceainăria La un Ceai.

5. Complexul SPA „Therme”

Trei zone pentru distracții și relaxare, atmosferă plăcută, bar direct în piscină, o mulțime de saune și tobogane cu apă – toate acestea le găsești la „Therme”! 

În realitate există mult mai multe motive pentru a vizita Bucureștiul! Dacă ai mai fost în acest oraș, scrie în comentarii locurile care ți s-au întipărit în memorie și pe care le-ai recomanda și altora!

Iar dacă ți-a apărut exact acum dorința de a-l vizita, îți putem spune un singur lucru – merită să o faci! 

Bilete la cel mai avantajos preț, și anume la 300 de lei, găsești la GAL Transervice. 

Informații despre tururile noastre poți găsi pe site-ul http://www.galtrans.md/ro/destinatii sau contactând managerii noștri la numerele de telefon (+373) 78 348 887, (+373) 78 348 888, (+373) 78 36 88 88.