5 aplicații mobile universale pentru cei care călătoresc

Lista de lucruri — uPackingList (Android | iOS)

O călătorie începe, bineînțeles, cu pregătirea valizei. Această aplicație comodă te va ajuta să alcătuiești lista lucrurilor pe care trebuie să le iei cu tine. 

Căutarea hotelurilor - Hotellook (Android | iOS)
Hotellook compară prețurile propuse de zeci dintre cele mai renumite sisteme de rezervări din întreaga lume și găsește cea mai potrivită variantă pentru tine. 

Căutare de Wi-Fi gratuit - Wi-Fi Map (Android | iOS)
Aici nu este nevoie de explicații. Este comodă în special atunci când vrei să trimiți mamei tale o poză din călătoria ta, în care arăți foarte fericit :) 

Căutare de mâncare - Foursquare și Yelp (Android | iOS)
Aici poți găsi recomandările localurilor ce nu fac parte din rețele. 

Hărți off-line -  MAPS.ME și OsmAnd (Android | iOS)
Principalul avantaj este că le poți folosi fără conexiune la Internet. 

Planifici să mergi în călătorie? Aplicațiile necesare le poți descărca pe telefon în minute numărate. Tot atâta timp îți va lua și rezervarea biletului la autocar pe site-ul nostru http://www.galtrans.md/ro/. Nu trebuie decât să alegi destinația care te interesează, să rezervi biletul și să aștepți cu nerăbdare o călătorie captivantă împreună cu Gal Spedition. 

Informații despre destinațiile noastre poți găsi pe site-ul http://www.galtrans.md/ro/destinatii sau contactând managerii noștri la numerele de telefon (+373) 78 348 887, (+373) 78 348 888, (+373) 78 36 88 88.